Anegrene.dk

Welcome to a part of www.anegrene.webnode.dk!

I hope that you can use some of the informations on my website.

You are always welcome to send me a message here, on pakanto@outlook.com or on Facebook with questions, additions, corrections or just a greeting!

Useful informations

Living persons: You need to click on "request of member account" up to the right and follow the instructions - for free. Then, you can eit and add information, too.

Find a person: Search up to the right

Albums: The pictures are very low resolution due to lacp of space, but I'm happy to share the orginals!

Interactive tree: For every individual, you can click on this column and see the family tree for the person

Stories: Contains stories about relatives!

Reports: Gives you the opportunity for creating lists of i.e. one individual's descendants or statistics over groups

Good hunting!

Slide show

Agnes' selvmord i Kalundborg Avis 9. februar 1926
Agnes' selvmord i Kalundborg Avis 9. februar 1926
View this individual — Agnes Margrethe Mathiesen

Note:

Fra maskeraden i døden Kæresteparret besluttede at gå i døden sammen Forvildet ungdom.

Tidligt i går morges er der sket et uhyggeligt revolverdrama i Faxe, idet en ung pige, Agnes Mathiesen er fundet i et lysthus, livsfarligt såret af et skud i tindingen. Den unge pige, der er 21 år gammel, tjente hos købmand Kaj Petersen i Faxe. Ved 6-tiden blev der kaldt på hende, og hun svarede ja inde fra sit værelse. Imidlertid opholdt der sig en ung mand inde hos hende, nemlig den 17-årige stenhuggerlærling Eigil Jensen, og sammen forlod de to unge mennesker værelset og begav sig, uden at nogen så dem, hen i et lysthus i en kolonihave. Her er de blevet enige om at gå i døden sammen. Eigil havde en 6 mm revovler i lommen. Agnes skød sig først, og det var meningen, at han bagefter skulle skyde sig, men da han så hende falde livløs sammen, er han blevet bange og er flygtet. Overfor politiet har Eigil Jensen senere fastholdt, at Agnes og han, der har været kærester, var blevet enig om at dø sammen. De var til maskerade i nat, og da dette var forbi, fulgte han hende hjem på hendes værelse, hvor de opholdt sig til i morges, da der blev kaldt på Agnes. Så blev de enige om at udføre deres plan.

On this day
No events for living individuals exist for today.